Szűrés

A(z) MWC 2023 kulcsszót tartalmazó cikkek

Fülhallgatót rejtő okosóra az idei MWC-n

2023. február 27. -

Legújabb innovációit, zászlóshajó okoseszközeit és ökoszisztéma-megoldásait is bemutatja a február 27. és március 2. között zajló barcelonai Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress - MWC 2023) a Huawei fogyasztói üzletága. A különböző felhasználói élethelyzetek mentén felépített standján többek között olyan úttörő okoseszközöket állít ki a vállalat, mint az Európában hamarosan debütáló HUAWEI WATCH Buds, a vezeték nélküli fülhallgatót rejtő okosóra, de látható lesz a kizárólag Kínában kapható HUAWEI WATCH GT Cyber moduláris okosóra is.

Tovább

Professzionális minőségű Leica kamerarendszer a Xiaomi csúcskategóriás modelljeiben

2023. február 27. -

A Xiaomi Barcelonában mutatta be csúcskategóriás okostelefon-családját, a Xiaomi 13 szériát. A Xiaomi 13 és a Xiaomi 13 Pro teljesen új élményt, jóval magasabb minőséget kínál a fényképezés terén a Xiaomi és a Leica stratégiai partnerségének, a két cég szoros együttműködésének köszönhetően.

Tovább

A Xiaomi legújabb termékei újradefiniálják a szórakozást és az okos mindennapokat

2023. február 27. -

A Xiaomi nemzetközi termékbejelentő eseményén, Barcelonában mutatta be legújabb AIoT-termékeit. Az innovatív termékcsalád három tagja, a Xiaomi Buds 4 Pro, a Xiaomi Watch S1 Pro, és a Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra az élményteli szórakoztatás forradalmasítását ígéri. Kivételes termékeivel zökkenőmentes, magával ragadó élményt biztosítva a Xiaomi új szintre emeli az emberek technológiával való kapcsolatát szerte a világon.

Tovább

Három új mobilt vitt az MWC-re a Nokia

2023. február 26. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója ma három új okostelefon, a Nokia G22, a Nokia C32 és a Nokia C22 érkezését jelentette be. Mindhárom telefon akár három napig is bírja egyetlen töltéssel, a C-széria esetén továbbfejlesztett képalkotással és tartósággal, míg a Nokia G22 az iFixittel való együttműködés keretében a könnyű javíthatóságot helyezi előtérbe.

Tovább